Cadou

Mulțumim pentru alegerea produselor noastre!

Fii ambasadorul frumuseții naturale și bucură-te de recompense speciale! Împărtășește experiența ta în cercul tău de prieteni și, în semn de apreciere, pentru fiecare client nou adus de tine, la următoarea comandă, primești un discount de 10% din valoarea comenzii clientului nou adus de tine. În cazul recomandărilor multiple, discounturile se vor cumula.

Pentru a beneficia de această ofertă, la următoarea comandă te rugăm să menționezi în secțiunea „Note comandă” numele și numerele de telefon ale persoanelor cărora le-ai recomandat produsele noastre și care au plasat și recepționat comenzile livrate de noi.

Cu recunoștință,

Echipa Bellavita

Cumpără online: bellavita.ro

Comenzi telefonice sau Whatsapp: 0721.330.873

De ce să Alegem Cosmetice Naturale?🌿

Într-o lume plină de opțiuni în ceea ce privește produsele de îngrijire a pielii, tot mai mulți oameni se îndreaptă către cosmeticele naturale.

De ce să alegem aceste produse?

ALERGIILE: sunt provocate de toate substanțele chimice pe care le-am introdus în cotidian și care au agresat pielea, care avea o predispoziție spre a fi uscată, astfel încât a devenit o poartă de intrare pentru alergene și a suprasolicitat sistemul imunitar. Alături de acestea, poluarea, abuzul de medicamente, schimbarea obiceiurilor în diversificare, întreruperea alăptării, au dus la creșterea alarmantă a numărului de persoane alergice.

INGREDIENTE SĂNĂTOASE: cosmeticele naturale sunt formulate cu ingrediente naturale, precum uleiuri esențiale, extracte de plante și alte substanțe organice. Aceste ingrediente nu numai că sunt blânde și hrănitoare pentru piele, dar și contribuie la menținerea sănătății generale a organismului.

FĂRĂ SUBSTANȚE NOCIVE: spre deosebire de multe produse cosmetice comerciale, cosmeticele naturale nu conțin substanțe chimice dure, cum ar fi parabeni, sulfuri și alte toxine. Alegând produse naturale, evităm expunerea la potențiali iritanți sau alergeni.

REZULTATE EFICIENTE ȘI DURABILE: deși uneori poate părea că produsele naturale necesită mai mult timp pentru a da rezultate, acestea oferă o îngrijire profundă și durabilă a pielii. Ingrediente precum uleiurile naturale și antioxidanții pot aduce beneficii pe termen lung pentru sănătatea pielii.

În concluzie, alegerea cosmeticelelor naturale nu este doar o opțiune de înfrumusețare, ci și un ANGAJAMENT CĂTRE SĂNĂTATEA NOASTRĂ.

Sfaturi simple pentru o viață mai bună:

🍀 Hidratați-vă! Se recomandă un pahar de apă dimineața pe stomacul gol, apoi apa trebuie băută între mese, des, cu înghițituri mici.

Apa este crucială pentru procesele metabolice și transportul substanțelor nutritive către celulele noastre.

Hidratarea adecvată ajută la menținerea echilibrului de sodiu, potasiu și alți electroliți în corp.

Apa ajută la lubrifierea articulațiilor și menținerea elasticității pielii.

🍀 Mâncați sănătos! O alimentație sănătoasă și echilibrată joacă un rol crucial în menținerea nivelului de energie și a stării generale de sănătate. Consumați o varietate de alimente bogate în nutrienți, cum ar fi fructe, legume, proteine și grăsimi sănătoase. Evitați consumul de alimente procesate și bogate în zahăr sau grăsimi saturate.

🍀 Faceți mișcare în fiecare zi. Activitatea fizică ajută la reducerea nivelului de stres și tensiune, îmbunătățirea stării de spirit și creșterea nivelului de energie. Includeți în rutina dumneavoastră zilnică exerciții moderate, cum ar fi mersul pe jos, alergatul sau alte activități fizice care vă plac.

🍀 Purtați conversații cu cei dragi în fiecare zi.

🍀 Respirați corect! Respirația corectă este extrem de eficientă în gestionarea stresului și a anxietății, contribuind la relaxarea corpului și a minții. Și coloana vertebrală îți mulțumește când respiri corect.

Atunci când respirăm superficial, schimbul de gaze (oxigen – dioxid de carbon) nu este eficient, iar celulele noastre nu primesc hrana de care au nevoie. O respirație conștientă și corectă ajută sistemul respirator să funcționeze bine și elimină stările de amețeală, letargie sau alte probleme de sănătate.

🍀 Faceți bine celorlalți.

🍀 Odihniți-vă! Unul dintre cele mai importante remedii împotriva epuizării fizice și mentale este odihna adecvată. Asigurarea unei perioade suficiente de somn, de aproximativ 7-9 ore pe noapte, este esențială pentru recuperarea corpului și a minții. Este important să acordați atenție calității somnului, asigurându-vă că dormiți într-un mediu confortabil și liniștit.

🍀 Citiți în fiecare zi.

🍀 Cultivați-vă câteva hobby-uri.

🍀 Stați o jumătate de oră în liniște.

🍀 Îmbrățișați moderația în fiecare capitol al vieții.

🍀 Fiți recunoscători pentru toate lucrurile bune care vi se întâmplă.

🍀 Țineți un jurnal în care să vă treceți gândurile.

🍀 Cuprindeți-vă ziua între două zâmbete. Uitați lucrurile rele din ea și cultivați-le pe cele bune.

🍀 Aveți grijă de voi. Nimeni altcineva nu o poate face mai bine.

🍀 Când vorbim despre cauzele bolilor, de cele mai multe ori avem în vedere factorii externi: virusuri, bacterii, microbi, o alimentație greșită etc. Însă emoțiile și starea noastră spirituală sunt cel puțin la fel de importante pentru sănătate, având adesea un rol crucial, care este tot mai mult confirmat de studiile de psihosomatică și neuroștiințe.

Iubiți și iertați!😊🤗